Terug

Volg Hart van Nederland

Dode in Loenen is vrouw (34), zwaargewonde man (55) aangehouden

112

2 jan 2024, 16:08

De overleden persoon die maandag in een woning aan de Kickestein in Loenen aan de Vecht (Utrecht) werd gevonden, is een vrouw van 34 jaar oud. De man (55) die zwaargewond in de tuin van de woning lag, is in het ziekenhuis aangehouden.

Hij is voorgeleid en zit in volledige beperkingen, meldt de politie. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd en kan daar geen verdere mededelingen over doen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Peters Hotnews

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.