Terug

Volg Hart van Nederland

Dode gevonden in Tilburg, auto met honden in beslag genomen

112

22 feb 2023, 08:26

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een overleden persoon aangetroffen bij het Oude Beeksepad in Tilburg. Enige tijd hiervoor werd in hetzelfde gebied al een auto zonder bestuurder met daarin vijf honden gevonden bij de Lage Wal. De politie onderzoekt of er een verband is.

Rond 01.30 uur kreeg de politie de melding dat er meerdere auto's rondreden bij de Lage Wal, een verlaten gebied. Dit vonden ze opvallend en daarom gingen ze erheen. Een automobilist reed weg toen ze het voertuig wilden controleren.

Om 07.30 werd een 26-jarige man uit Oosterhout aangehouden die voldeed aan het signalement van de vluchtende bestuurder. Hij wordt verhoord.

Lichaam

Het lichaam werd rond 04.00 uur 's nachts aangetroffen, achter een hek op het terrein van een bedrijf. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Op de locatie is ook het voertuig met de dieren aangetroffen. De honden zijn in beslag genomen.

Over de identiteit en doodsoorzaak van het slachtoffer is nog niets bekend. De politie verwacht later meer te kunnen vertellen.

Dode gevonden in Tilburg, auto met honden in beslag genomen
0:18
Dode gevonden in Tilburg, auto met honden in beslag genomen

Hart van Nederland/ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.