Terug

Volg Hart van Nederland

Dode gevonden na woningbrand in flat Tilburg

112

21 juni 2023, 19:48

In een woning in een appartementencomplex aan de Brucknerlaan in Tilburg-Noord waar woensdag brand was uitgebroken, is een dode gevonden. De brandweer kreeg het vuur, dat rond 16.00 uur uitbrak, na iets meer dan twee uur onder controle.

Hulpdiensten zijn massaal aanwezig rondom de flat. Meerdere brandweerwagen en ambulances staan paraat. Meerdere bewoners hebben rook ingeademd en worden in de ambulances geholpen.

De brandweer heeft het pand aan de Brucknerlaan in de avond vrijgegeven. De politie is hierop gestart met het onderzoek om "de toedracht te achterhalen". Dit onderzoek vindt ook donderdag nog plaats, aldus de politie.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.