Terug

Volg Hart van Nederland

Dode en gewonden bij brand in zorgcentrum in Vaassen, hulpdiensten massaal aanwezig

112

25 jan 2024, 23:18

Bij een brand in een zorgcentrum in Vaassen is een man om het leven gekomen. Ook raakten er drie anderen gewond, meldt een videocorrespondent ter plaatse. De hulpdiensten zijn massaal aanwezig.

De brand vindt plaats bij zorgcentrum De Speulbrink. Rond 21.00 uur brak de brand uit in een van de woningen. Meerdere woningen zijn uit voorzorg ontruimd.

Onderzoek

De politie kan volgens de correspondent nog niks over de identiteit van de overledene zeggen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de brand.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.