Terug

Volg Hart van Nederland

Dode en drie gewonden door ongeval in Arnhem

112

20 mei 2023, 07:25

Een ongeval met een auto zaterdagmorgen vroeg in Arnhem heeft een 23-jarige man uit die stad het leven gekost. Drie andere inzittenden van de auto raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om mannen van 19, 25 en 26 jaar uit Arnhem, meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Eldenseweg en Batavierenweg in Arnhem. De auto belandde uiteindelijk tegen een mast. Er waren volgens de politie geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken.

Beeld: SPS Media

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.