Terug

Volg Hart van Nederland

Dode door schietpartij na ruzie bij feest Capelle aan den IJssel

112

1 jan 2024, 07:50

In Capelle aan den IJssel is maandag een 29-jarige man doodgeschoten. Rond 06.20 uur werd er geschoten na een ruzie bij een feest op de Rietbaan, meldt de politie. Er is geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Het slachtoffer overleed op straat. Omdat het schietincident naast een feestje was, waren er veel mensen getuige van, aldus een woordvoerder van de politie. Behalve het overleden slachtoffer raakte er niemand gewond door de schietpartij.

De politie heeft nog niemand aangehouden.

In auto beschoten

Omstanders vertellen aan RTV Rijnmond dat het slachtoffer in een auto zou zijn beschoten. Het slachtoffer zou daarna nog enkele tientallen meters zijn doorgereden en daarna tot stilstand zijn gekomen. De politie bevestigt dat nog niet.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.