Terug

Volg Hart van Nederland

Dode door brand in woning in Amsterdam

112

11 jan 2024, 06:42

Bij een brand in een woning in Amsterdam is in de nacht van woensdag op donderdag een man om het leven gekomen. De politie meldt donderdagmiddag dat er geen sprake is van een misdrijf, maar van een noodlottig ongeval.

De brand brak rond 04.15 uur uit in een portiekwoning in de Tuinstraat in de Jordaan. Verschillende hulpdiensten rukten uit en meerdere woningen werden korte tijd ontruimd. In de benedenwoning werd een man aangetroffen die ernstig gewond was. Hij werd gereanimeerd, maar de hulp mocht niet meer baten en hij is later overleden.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekendgemaakt.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Beeld: HFV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.