Terug

Volg Hart van Nederland

Dode in Delft niet door misdrijf omgekomen, verdachte vrijgelaten

112

2 apr 2024, 08:40

De overleden persoon die maandagavond werd gevonden in een woning in de Minderbroerstraat in Delft is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

Dat meldt de politie dinsdagochtend na onderzoek. Er was een verdachte aangehouden, die is op vrije voeten gesteld. De politie doet geen uitspraken over de identiteit van het slachtoffer. Volgens lokale media ging het om een man.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.