Terug

Volg Hart van Nederland

Dode bij schietpartij Brabants woonwagenkamp, gewonde laat lang bloedspoor achter

112

25 juni 2023, 19:01

Op een woonwagenkamp in Maarheeze is zondagmiddag een man doodgeschoten. Een tweede persoon is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie is met veel eenheden ter plaatse en heeft een verdachte aangehouden.

Meldingen van een schietpartij bij De Vinnen in het buitengebied van het Brabantse dorp Maarheeze kwamen rond 16.15 uur bij de politie binnen. Eenmaal daar vond de politie twee slachtoffers, een was al overleden. Een vuurwapen is in beslag genomen.

Lang bloedspoor

Volgens Brabantse media zou het gewonde slachtoffer uit het kamp zijn gevlucht richting een kerk. Daarbij zou de man een lang bloedspoor hebben achtergelaten. Hij zou door de politie zijn tegengehouden en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Op foto's is onder meer te zien hoe agenten met kogelvrije vesten onderzoek doen in het woonwagenkamp.

Op beelden is te zien hoe agenten met getrokken pistool ter plaatse zijn:

Dode bij schietpartij woonwagenkamp
0:47
Dode bij schietpartij woonwagenkamp

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.