Terug

Volg Hart van Nederland

Dode bij mogelijk familiedrama in Rijswijk, jong kindje in woning aangetroffen

112

13 juni 2023, 20:35

Een persoon is dinsdag om het leven gekomen in de Mandolinestraat in Rijswijk. Nabestaanden ontdekten het slachtoffer in de woning en zijn zeer aangeslagen. Ze zijn opgevangen door aanwezige politieagenten.

Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. De lokale nieuwssite Regio 15 spreekt van een steekpartij en een mogelijk familiedrama, maar de politie spreekt alleen van de vondst van een overleden persoon.

Een zeer jong kindje was in de woning aanwezig tijdens het incident. Politieagenten hebben het kind uit de woning gehaald en voorzien van een traumabeertje - een knuffel die vaak wordt gebruikt om kinderen in dergelijke situaties te troosten. Het kind is meegenomen naar het politiebureau voor verdere zorg.

Uit het raam springen

Een omwonende vertelt bij Regio 15 dat zij twee personen van het balkon hebben zien springen en daarna weg zagen rennen. Het is op dit moment onduidelijk of deze personen iets met het incident te maken hebben.

Ambulancepersoneel was ter plaatse, maar mocht de woning niet meer betreden. De straat is groots afgezet en is nu de locatie van een omvangrijk onderzoek. Rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing zijn aanwezig om bewijs te verzamelen en te onderzoeken wat er precies heeft plaatsgevonden.

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.