Terug

Volg Hart van Nederland

Dief steelt gloednieuwe auto en belandt in sloot in Groet

Dief steelt gloednieuwe auto en belandt in sloot in Groet

112

19 mei 2023, 08:23

Een man in het Noord-Hollandse Warmenhuizen heeft donderdagavond een ongelukkige avond gehad. Hij was vergeten om de sleutel uit het contact van zijn gloednieuwe auto te halen. Niet veel later was zijn nieuwe aanwinst verdwenen. De politie vond zijn voertuig terug in een sloot in Groet, schrijft De Telegraaf.

De auto is donderdagavond uit de bocht gevlogen en in de sloot terechtgekomen aan de Jaagkade in Groet, zo'n 9 kilometer verderop. Toen de politie arriveerde, was de bestuurder er al vandoor gegaan.

De eigenaar van de auto, die ook ter plaatse kwam, had de auto net gekocht en zou deze vrijdag gaan verzekeren. Het voertuig eindigde ondersteboven in de sloot en werd door een berger weggesleept.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.