Terug

Volg Hart van Nederland

Deelnemer Kustmarathon stort in elkaar en moet worden gereanimeerd

Deelnemer Kustmarathon stort in elkaar en moet worden gereanimeerd

112

2 okt 2022, 18:20

Bij de Kustmarathon Zeeland is zondag iemand gereanimeerd op het duinpad bij Domburg. Volgens getuigen zou het gaan om een deelnemer van de marathon, laat een verslaggever ter plaatse weten.

Rond 12.45 uur stortte het slachtoffer in elkaar ter hoogte van de golfbaan aan de Schelpweg. Meerdere hulpdienstenkwamen ter plaatste om de persoon te helpen, waaronder de reddingsbrigade, strandwachters en een team van de ambulance. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar die bleek uiteindelijk niet nodig.

De patiënt is met de ambulance overgebracht naar een ziekenhuis, het is niet bekend hoe het nu met het slachtoffer gaat.

Duizenden deelnemers

Aan de Kustmarathon, feitelijk een lange wandelmarathon, doen meer dan 5.000 deelnemers mee. Vanochtend startten zij in Burgh-Haamstede en finishten in Zoutelande.

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.