Terug

Volg Hart van Nederland

Veysel Ü., man die twee broers in McDonald's Zwolle vermoordde, in hoger beroep

Veysel Ü., man die twee broers in McDonald's Zwolle vermoordde, in hoger beroep

112

2 jan 2024, 15:15

Veysel Ü., de man die twee weken geleden werd veroordeeld voor de moord op twee broers in een volle McDonald's in Zwolle, gaat in hoger beroep. Dat bevestigt de rechtbank Overijssel na berichtgeving van RTV Oost.

De 34-jarige Ü schoot op 30 maart 2022 de broers Ali (57) en Hüseyin (62) Torunlar dood in de McDonald's in Zwolle-Noord. De drie hadden in het restaurant een gesprek over een conflict rond de investering van tonnen in Turks vastgoed.

Ü werd veroordeeld tot dertig jaar cel. Wanneer het hoger beroep dient, is nog niet bekend.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.