Terug

Volg Hart van Nederland

Centrum Coevorden afgesloten vanwege grote brand

112

12 jan 2024, 17:33

In een woning boven een leegstaande winkel in het centrum van Coevorden heeft vrijdagmiddag een uitslaande brand gewoed. Het vuur is beperkt gebleven tot het pand en niemand is gewond geraakt, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Drenthe.

Bij de brand in het pand aan de Friesestraat kwam veel rook vrij. Daarom werd ook een NL-Alert uitgestuurd, waarin mensen werden opgeroepen uit de rook te blijven. Wie last had van de rook moest deuren en ramen sluiten en ventilatiesystemen uitzetten.

Afsluiting

Vanwege de brand werd een aantal straten in het centrum afgesloten. Ook werden mensen opgeroepen niet de binnenstad te komen.

Omstreeks 16.30 uur gaf de brandweer het sein brand meester, wat betekent dat de brand niet meer kan uitbreiden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.