Terug

Volg Hart van Nederland

Buschauffeur overleden en twee passagiers gewond bij eenzijdig ongeluk in Weidum

112

13 dec 2020, 09:35

Een buschauffeur van een passagiersbus is zaterdagavond om het leven gekomen. Dat gebeurde rond 20.00 uur bij een eenzijdig ongeluk in het Friese Weidum. Door nog onbekende reden raakte de bus van de weg en kwam in de sloot terecht. In de bus zaten op het moment van het ongeluk vier passagiers, twee van hen raakte lichtgewond. Na het ongeluk rukten meerdere hulpdiensten uit om te assisteren bij het ongeluk. Volgens de politie mocht hulp voor de chauffeur niet meer baten. De brandweer heeft de passagiers kunnen bevrijden uit de bus.

Werk aan het spoor

De tourbus werd ingezet door vervoersbedrijf Arrivia als vervangend vervoer. Dit omdat er tussen Leeuwarden en Stavoren aan het spoor wordt gewerkt. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Beeld: Noormannen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.