Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw gered uit brandende woning, politie draagt kogelwerende vesten

112

28 mrt 2023, 08:20

De brandweer heeft in de nacht van maandag op dinsdag een vrouw gered uit een brandend huis in Den Haag. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis.

Even na middernacht kwam bij de brandweer een melding binnen van rookontwikkeling in een woning aan het Kamperfoelieplein. Hier troffen ze al snel een vrouw aan die zij vervolgens uit de bovenwoning hebben kunnen redden. Na onderzoek door het ambulancepersoneel is zij overgebracht naar het ziekenhuis.

Kogelwerende vesten

In de straat zijn uit voorzorg verschillende woningen ontruimd. De brandweer wilde de woning naast het brandadres controleren, maar voordat een raam werd geforceerd, trokken agenten kogelwerende vesten aan. Het is onbekend waarom de agenten kogelwerende vesten droegen.

Op onderstaande beelden is te zien dat hulpdiensten de naastgelegen woning binnen gaan:

Brandweer redt vrouw uit brandende woning in Den Haag
0:45
Brandweer redt vrouw uit brandende woning in Den Haag

Stichting Salvage is ter plaatse om de bewoners te ondersteunen in de afhandeling van de schade. Het adres waar de brand heeft plaatsgevonden, is tijdelijk onbewoonbaar. De politie is een onderzoek gestart. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Beeld: District8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.