Terug

Volg Hart van Nederland

Nog heter dan anders: brandje in woning sekswerker Groningen

112

27 okt 2023, 15:46

Het was een vurig dagje in de woning van een sekswerker aan de Nieuwstad in Groningen. Naast de gebruikelijke verhitte taferelen moest de brandweer vrijdagmiddag uitrukken vanwege flinke rookontwikkeling.

Zo'n tien spuitgasten kwamen ter plaatse. Toen zij de woning binnengingen, ontdekten ze een vuilniszak in de badkamer waar rook uit kwam. De brandweer had de situatie snel onder controle.

Het is niet bekend of er ook een klant aanwezig was toen de brandmelding werd gedaan. Er vielen geen gewonden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.