Terug

Volg Hart van Nederland

Brand in Bredase flat, hondje springt van balkon naar balkon om aan vuur te ontkomen

112

24 apr 2022, 13:41

Bij een flatbrand in Breda zijn twee verdiepingen ontruimd. Een hondje kon worden gered. Volgens de Veiligheidsregio zijn er ook explosies gehoord in het appartementencomplex.

Omroep Brabant meldt dat het hondje van het balkon van het appartement naar het balkon van de buren zou zijn gesprongen. De brandweer vond het hondje op het balkon en kon het beestje meteen in veiligheid brengen en laten nakijken.

De brand brak rond 11.45 uur uit in de flat aan de Weilustlaan. Bewoners van de negende en tiende verdieping werden ontruimd en opgevangen door de politie.

Onder controle

De brandweer had de brand na ongeveer een half uur onder controle. Door de brand is er veel rook ontstaan in het complex. De brandweer heeft de ruimten geventileerd en bekijkt de schade in het appartementencomplex.

Eén persoon werd nagekeken door ambulancepersoneel vanwege het inademen van rook. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.