Terug

Volg Hart van Nederland

Bouwvakker vindt een al maandenlang vermiste man in bosjes

112

1 juni 2023, 18:31

Een bouwvakker heeft vanmorgen in Hillegom een overleden persoon gevonden. Het stoffelijk overschot is aangetroffen in de bosjes naast een voormalige kerk. Na onderzoek van de Forensische Opsporing bleek dat het ging om een al enige tijd vermist persoon.

Op de plek waar het lichaam werd gevonden zijn grote zwarte hekken en een witte tent geplaatst waarin onderzoek plaats heeft gevonden.

Geen misdrijf

Na onderzoek van de Forensische Opsporing bleek het te gaan om een vermiste man die al sinds 7 april vermist was. Deze persoon is volgens de politie niet om het leven gekomen door een misdrijf. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe de man daar wel terecht is gekomen.

Beeld: Flashlight Fotografie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.