Terug

Volg Hart van Nederland

Boom valt op fietsster in Apeldoorn, vrouw met spoed naar het ziekenhuis

112

2 nov 2023, 10:52

Een fietsster in Apeldoorn raakte donderdagochtend gewond toen een dikke boom op de Marskramersdonk in Apeldoorn omviel als gevolg van de krachtige storm Cairán. De fiets van de vrouw raakte zwaar beschadigd en was helemaal verwrongen.

De boom viel donderdagochtend rond tien voor negen plotseling om toen de vrouw aan het fietsen was. Het gevaarte ontwijken was geen mogelijkheid meer.

Omstanders reageerden snel en schakelde de hulpdiensten in. De gewonde fietsster werd door de ambulance behandeld en moest meegenomen worden naar het ziekenhuis voor verdere medische behandeling. Hoe het momenteel met de vrouw gaat is niet bekend.

Geschrapt

De storm Ciarán die donderdagochtend over Nederland raast houdt het land al heel de ochtend bezig. Vluchten en vaardiensten worden geschrapt en er geldt code oranje voor het kustgebied.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.