Terug

Volg Hart van Nederland

Bloemen op parkeerplaats Houten waar man werd doodgeschoten: 'Je zult gemist worden'

112

21 apr 2023, 14:19

Op de parkeerplaats op het Stelhout in Houten, waar donderdag een 37-jarige man werd doodgeschoten, zijn boeketten met bloemen neergelegd. Ook heeft iemand een briefje achtergelaten.

"Ook al ben je nu aan het emigreren naar het volgende leven, in dit leven zul je gemist worden en nooit vergeten", staat op het briefje geschreven. De bloemen zijn op een afgezet gedeelte van de parkeerplaats neergelegd.

Het slachtoffer werd donderdagochtend vroeg neergeschoten en bezweek aan zijn verwondingen. Omwonenden reageerden geschokt.

De man werd rond 05.30 uur midden op een parkeerplaats in een woonwijk neergeschoten. De buurt reageerde geschokt.

Buurt geschokt na dodelijke schietpartij Houten, geen informatie over dader
1:04
Buurt geschokt na dodelijke schietpartij Houten, geen informatie over dader

'Geen signalement of vluchtroute'

De dader is nog altijd voortvluchtig. "Er is geen signalement of vluchtroute. We hopen dat er mensen zijn die ons kunnen helpen die iets hebben gezien of die camerabeelden hebben", zei een woordvoerder van de politie donderdag tegen Hart van Nederland.

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.