Terug

Volg Hart van Nederland

Bewoners naar het ziekenhuis gebracht na woningbrand Gorssel

Bewoners naar het ziekenhuis gebracht na woningbrand Gorssel

112

8 dec 2020, 08:36

Twee bewoners van een woning aan de Molenweg in Gorssel zijn dinsdagochtend gewond geraakt bij een woningbrand. Beiden hadden rook ingeademd en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De bewoners wisten zelf de woning te verlaten en zijn daarna opgevangen door omwonenden. Hun woning is grotendeels uitgebrand maar de brandweer wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar een naastliggende garagebox. Hoe de band kon ontstaan, wordt onderzocht. Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.