Terug

Volg Hart van Nederland

Bestuurders die ongeluk A2 filmden keihard aangepakt: boetes van 359 euro

Bestuurders die ongeluk A2 filmden keihard aangepakt: boetes van 359 euro

112

6 juli 2023, 14:57

Slecht nieuws voor twintig automobilisten die woensdag een ernstig ongeluk op de A2 filmden. Agenten die aanwezig waren hebben alle desbetreffende kentekens genoteerd waardoor alle filmers een flinke bon op de deurmat kunnen verwachten, meldt 1Limburg.

Afgelopen woensdag vond rond 18:15 uur een ernstig ongeluk op de A2 plaats ter hoogte van Echt. Het ging mis voor een 27-jarige bestuurder van een auto en een vrachtwagenchauffeur. De auto klapte vol in de achterzijde van de trailer. De ernst van het ongeval was zo groot dat zelfs een traumahelikoper ter plaatse moest komen. De bestuurder van de vrachtwagen kwam er zonder kleerscheuren van af. De 27-jarige man uit Brabant is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Duur filmpje

Ondanks de ernst leek het een twintigtal voorbijkomende automobilisten wel een goed plan om het voorval al rijdend te gaan filmen met hun smartphones. Dit bleef niet onopgemerkt bij de agenten ter plaatse die alle filmers registreerde.

De boete zal in totaal 359 euro de man kosten, een duur filmpje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.