Terug

Volg Hart van Nederland

Bestuurder ramt met hoge snelheid frontaal op pijlwagen op A27

Bestuurder ramt met hoge snelheid frontaal op pijlwagen op A27

112

5 dec 2020, 10:42

Een automobilist heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto een pijlwagen geramd. Dit gebeurde op de A27 ter hoogte van Oosterhout richting Breda. De bestuurder zag de pijlwagen door nog onbekende oorzaak over het hoofd en klapte er frontaal op. Gezien de schade moet dit met hoge snelheid zijn gebeurd. De snelheidsmeter van het voertuig is vastgeslagen op 190 km per uur. Of dat ook de gereden snelheid is moet nog worden onderzocht.

Bekneld

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukte met groot materieel uit. De bestuurder zat bekneld in zijn auto, brandweerlieden hebben het slachtoffer uit zijn voertuig moeten bevrijden. Het slachtoffer heeft ernstig letsel opgelopen door het ongeval. Hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Een trauma-arts is met het slachtoffer meegereden. Vanwege opruimwerkzaamheden was de rechterrijstrook richting Breda enige afgesloten. De weg werd afgekruist en de rijstrook met de pijlwagen werd afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.