Terug

Volg Hart van Nederland

Bestuurder raakt bekneld en gewond nadat auto van viaduct valt

112

11 jan 2024, 21:34

Een auto is donderdagavond in het Noord-Brabantse Heesbeen van een viaduct gereden en enkele meters omlaag gevallen. De bestuurder raakte bekneld, is bevrijd en is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident gebeurde op de N267. Gladheid was niet de oorzaak van het ongeval, zegt een woordvoerder van de politie. Onoplettendheid van de bestuurder zorgde ervoor dat hij te laat verkeer voor hem zag. Hierop maakte hij de manoeuvre waardoor hij van het viaduct afreed.

Code Oranje

Op andere plekken in het land kan het donderdagavond en -nacht wel verraderlijk glad zijn. Momenteel is code oranje van kracht in Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg wegens ijzel.

Bij een ongeluk op de N315 in Gelderland is een persoon om het leven gekomen, een ander raakte gewond.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Reality Photo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.