Terug

Volg Hart van Nederland

Bestuurder pakt 'snelste route' en rijdt met brommobiel over snelweg

Bestuurder pakt 'snelste route' en rijdt met brommobiel over snelweg

112

9 sep 2023, 22:38

De politie heeft zaterdag een brommobiel van de snelweg A2 bij Geleen gehaald. De bestuurder reageerde verontwaardigd toen agenten hem uit zijn voertuig haalden. Want waarom zou je niet de 'beste route' naar Venray mogen nemen?

Het 45 kilometerwagentje is door een berger opgehaald. De politie heeft het vermoeden dat de bestuurder 'niet langer over de juiste rijvaardigheid beschikt' en heeft het rijbewijs van de brommobielbestuurder afgepakt.

Er waren volgens de politie al meerdere meldingen binnengekomen, eerst vanaf de A76 vanuit Heerlen en vervolgens zagen melders de bestuurder de A2 in noordelijke richting op rijden. Een vrachtwagenchauffeur dirigeerde de bestuurder naar een pechhaven waar agenten het voertuig en de bestuurder vervolgens aantroffen.

De bestuurder is door de politie naar huis gebracht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.