Terug

Volg Hart van Nederland

Bestelbus die speciaal ontworpen is voor ontvoeringen klemgereden in Eindhoven

Bestelbus die speciaal ontworpen is voor ontvoeringen klemgereden in Eindhoven

112

29 sep 2022, 08:09

Een wel heel verdachte bus is woensdagavond klemgereden door de politie in Eindhoven. De wagen was speciaal ingericht om mensen te ontvoeren. De twee inzittenden zijn aangehouden.

Als agenten het voertuig spotten op het Spanvlinderplein, besluiten ze de boel te controleren. Al snel is duidelijk dat hij volledig ingericht is voor criminele activiteiten.

Volgens het ED lijkt de witte Mercedes Sprinter van buiten op een alledaagse bestelbus. Op de zijkant is nog net zichtbaar dat daar ooit de letters van pakketdienst DPD zaten. Zowel de schuif- als achterdeur zijn voorzien van zware cilindersloten. En de binnenkant van de bus is van top tot teen bedekt met plastic.

Slachtoffer

De politie wil niet veel kwijt over de zaak. Een woordvoerder laat weten dat de bus vermoedelijk bij een recente ontvoeringszaak is gebruikt. Volgens de krant zou er min of meer gelijktijdig een melding binnen zijn gekomen van iemand die claimt in de wagen te zijn gekidnapt.

De verdachte bus is in beslag genomen. De technische recherche zal hem uitgebreid onderzoeken.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.