Terug

Volg Hart van Nederland

Beschonken man begint te schreeuwen tijdens stiltemoment dodenherdenking Breda

112

4 mei 2023, 21:54

In Breda heeft donderdagavond een dronken man de dodenherdenking verstoord, meldt de politie. De herdenking vond plaats in het Park Valkenberg in de Brabantse stad. De politie meldt dat de man is meegenomen naar het politiebureau.

De man heeft op het bureau een gebiedsverbod en twee bekeuringen gekregen. Een voor de verstoring van de openbare orde en een voor openbare dronkenschap.

Omroep Brabant meldt dat hij tijdens de twee minuten stilte begon te schreeuwen. Hij zou aangehouden zijn door een agent die hulp kreeg van iemand uit het publiek.

Later meer.

Beeld: Perry Roovers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.