Terug

Volg Hart van Nederland

Bep (78) zit tot kniehoogte vast in modder: 'Ik zocht een afsnijroute'

112

18 mei 2023, 14:41

De brandweer heeft donderdag de 78-jarige Bep uit de modder weten te redden in Kerkrade. De vrouw liet haar honden uit en besloot een kortere weg te kiezen door over te steken via een braakliggend terrein aan de Hertogenlaan. Ze had gehoopt iets eerder thuis te zijn maar kwam door de afsnijroute vast te zitten in de blubber.

Omdat het hondenbaasje niet op eigen kracht uit de zuigende modder kon komen, moest de brandweer te pas komen om de vrouw te bevrijden. Met een ladder en reddingsplank kon de vrouw worden begeleid naar vaste bodem en werd zij schoongespoten door brandweerlieden.

Politie en gemeente doet onderzoek of het stuk grond afzetten om dergelijke incidenten te kunnen voorkomen.

Track '88

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.