Terug

Volg Hart van Nederland

Benzinedief neemt geen genoegen met accijnsverlaging: 'Overdonderd door twee agenten'

112

8 apr 2022, 18:56

De brandstofprijzen doen nog steeds erg pijn in de portemonnee. Maar wegrijden met een volle tank zonder te betalen, is nooit een goed idee. Een automobilist in Utrecht waagde toch een poging om de kostenpost te ontvluchten, maar zijn actie pakte niet uit zoals verwacht.

De bestuurder die met een afgeplakt kenteken wegreed van een tankstation aan de Albert Schweitzerdreef, kon namelijk niet veel later van de weg worden gehaald door de politie. Nadat agenten op camerabeelden meerdere keren de desbetreffende auto voorbij zagen rijden, herkenden zij de auto en konden zij meteen de benzinedief opsporen.

Overdonderd

"Dit had de verdachte niet verwacht en werd een uurtje na het tanken overdonderd door twee agenten die de verdachte aanhielden", schrijft de politie op sociale media.

De zaak wordt verder onderzocht. Bij de aanhouding werd duidelijk dat er al meerdere aangiften tegen de verdachte lopen.

Beeld: Instagram/@politie_utrechtnoord

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.