Terug

Volg Hart van Nederland

Belg gewond na achtervolging in Limburg

Belg gewond na achtervolging in Limburg

112

4 nov 2023, 10:38

Een man uit België raakte zaterdagochtend vroeg in het Limburgse Thorn gewond tijdens een achtervolging door patrouillewagens van de politie. Dat gebeurde nadat de auto waarin de man als bijrijder zat, op de A2 bij Wessem een stopteken van de politie negeerde en ervandoor ging. De politie zette de achtervolging in, waarbij de vluchtauto in Thorn werd klemgereden door meerdere politievoertuigen.

In een poging dwars door de politieblokkade heen te rijden raakte de vluchtauto een patrouillewagen. De auto van de verdachten vloog daardoor in brand, de politiewagen raakte beschadigd. Eerder maakte de politie via X bekend dat de politieauto frontaal op de vluchtauto botste, maar de woordvoerster van de politie meldde later zaterdag dat beide wagens elkaar raakten.

De politie heeft de inzittenden, twee Belgen, gearresteerd. De gewonde bijrijder is naar het ziekenhuis gebracht. De agenten kwamen met de schik vrij.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.