Terug

Volg Hart van Nederland

Bedrijfspand in Rotterdam tientallen keren beschoten

112

13 dec 2020, 09:54

Een bedrijfspand aan de Christa Ehrlichhof in Rotterdam is in de nacht van zaterdag op zondag om 03.18 uur beschoten. Er is volgens een politiewoordvoerder minimaal zestien keer geschoten. Er raakte voor zover bekend niemand gewond. Het zou gaan om een autoverhuurbedrijf. Agenten hielden kort daarna een 33-jarige man aan die een auto bestuurde dat aan het signalement voldeed. Hij zit nog vast.

Lege wagen

Bij een andere afrit van de A20 werd een lege wagen gevonden en in beslag genomen. Onderzocht wordt of die iets met het schietincident te maken heeft. Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.