Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist rijdt tegen boom in Nederweert en overlijdt

Automobilist rijdt tegen boom in Nederweert en overlijdt

112

28 dec 2022, 12:06

Een 39-jarige man uit de gemeente Nederweert is woensdagochtend om het leven gekomen door een verkeersongeval in zijn woonplaats. Dat maakte de politie bekend.

De man botste met zijn auto tegen een boom in de buurt van de kruising Aan ’t Ven en Boeket in Nederweert. De bestuurder overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De inzet van een traumahelikopter bleek vergeefs.

Een woordvoerder van de politie zei dat het erop lijkt dat er geen andere verkeersdeelnemers bij het ongeval betrokken waren. "Maar voor de zekerheid onderzoeken we dat", zei hij.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.