Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist ramt spoorwegovergang in Enschede, bestuurder nergens te bekennen

Automobilist ramt spoorwegovergang in Enschede, bestuurder nergens te bekennen

112

30 dec 2020, 08:11

Een personenauto heeft dinsdagavond de spoorwegovergang geramd op de Euregioweg in Enschede. De bestuurder nam na het ongeval het hazenpad, hulpdiensten hebben de persoon niet meer kunnen vinden. Door de klap tegen de overgang kwam het voertuig omgedraaid op de weg te staan. De wagen kwam vervolgens in een greppel tot stilstand. De politie was snel ter plaatse maar de bestuurder werd niet aangetroffen.

Onderzoek

Het voertuig moest van het spoor worden verwijderd. Het treinverkeer was hierdoor enige tijd gestremd, inmiddels rijden de treinen weer volgens dienstregeling.. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onduidelijk. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.