Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist raakt zwaargewond na frontale botsing met boom in Ermelo

112

25 dec 2020, 10:11

Een automobilist is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Leuvenumseweg bij Ermelo. Het voertuig raakte door nog onbekende reden van de weg en knalde frontaal tegen een boom. Aanvankelijk werd er gedacht aan meerdere slachtoffers. Hulpdiensten kregen iets voor 22.00 uur een melding van een aanrijding met letsel op de Leuvenumseweg, en kwamen massaal ter plaatse. Toen de hulpdiensten arriveerden lag het slachtoffer naast het wrak van het voertuig. Er is nog gezocht naar andere slachtoffers maar die werden niet gevonden. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Flinke klap

De kracht van de klap heeft groot moeten zijn. Door de botsing is er nog maar weinig van de auto over. Het motorblok is z’n 20 meter verder in de bossen terechtgekomen. De weg werd enige tijd afgesloten voor bergwerkzaamheden. Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.