Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist (57) overleden bij zware klap tegen boom in Lewedorp

112

12 sep 2023, 08:57

Vlakbij het Zeeuwse Lewedorp is dinsdagochtend een auto tegen een boom gereden. De 57-jarige bestuurder uit Arnemuiden heeft het ongeval niet overleefd, meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 07.10 uur op de Postweg (N665) tussen Arnemuiden en Lewedorp. Onder meer de ambulancedienst, een traumateam en de brandweer werden opgeroepen om te assisteren bij het zware ongeluk, maar hulp mocht niet meer baten.

Nadat de auto een klap tegen de boom had gemaakt kwam het op een akker tot stilstand. De bestuurder, een man uit Arnemuiden, overleed ter plekke. Er zaten geen anderen in de auto. De weg is afgesloten voor onderzoek.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.