Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist (42) overleden bij tragisch ongeluk bij pontje in Breezand

112

8 mei 2023, 07:44

Bij een ernstig ongeluk in het Noord-Hollandse Breezand is een 42-jarige man uit de gemeente Hollands Kroon om het leven gekomen. Dat gebeurde zondagavond rond 22.50 uur bij het veerpontje aan de Molenvaart. Het slachtoffer is met hoge snelheid tegen een afmeerpaal gebotst. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. De weersomstandigheden waren mistig ten tijde het ongeval.

Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en troffen de bestuurder en enige inzittende van de auto zwaargewond aan. Hulp mocht uiteindelijk niet meer baten. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en of er nog andere voertuigen bij betrokken waren.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op die mogelijk iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Molenvaart tijdens de nacht van zondag op maandag om contact op te nemen.

De brandweer, ambulance en de politie waren al snel met meerdere eenheden ter plaatse. Hulp mocht echter niet meer baten voor het slachtoffer:

Automobilist overleden bij tragisch ongeluk bij pontje in Breezand
0:23
Automobilist overleden bij tragisch ongeluk bij pontje in Breezand

Later meer.

Beeld: HFV/Glocal Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.