Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist negeert maximumsnelheid: krijgt verkeersbord door neus geboord

Automobilist negeert maximumsnelheid: krijgt verkeersbord door neus geboord

112

11 dec 2020, 11:10

Een automobilist negeerde in Eindhoven de maximumsnelheid van 70 kilometer per uur en kreeg als 'straf' het verkeersbord waarop de maximumsnelheid stond, dwars door de neus van de auto. De automobilist ramde een lantaarnpaal met het bord eraan zó hard dat de paal omboog, gedeeltelijk afbrak en over de auto heen vloog. Het verkeersbord kwam daardoor vast te zitten in de neus van de auto.

Stootbalk in puin

Dat de automobilist echt heel hard reed, blijkt volgens de politie uit het feit dat de stootbalk van de auto, gemaakt om klappen op te vangen, in puin ligt. Ook liggen er brokstukken over ongeveer 100 meter over de weg verspreid, de weg moest gedeeltelijk worden afgesloten. De bestuurder raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Een berger zal de auto afslepen. Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.