Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist scheurt met hoge snelheid over fietspad en raakt rijbewijs kwijt

Automobilist scheurt met hoge snelheid over fietspad en raakt rijbewijs kwijt

112

23 apr 2023, 08:29

Een automobilist die in de nacht van zaterdag op zondag met flinke snelheid over een fietspad in Amsterdam reed, is zijn rijbewijs kwijt. Volgens de politie reed de bestuurder met 110 kilometer per uur over het fietspad dat naast de Westhavenweg ligt.

De man krijgt een proces-verbaal voor de hoge snelheid en voor het rijden op een fietspad, meldt de politie op Twitter. Ook een andere automobilist is bekeurd voor het rijden op het fietspad. Een derde reed op de Radarweg meer dan 30 kilometer per uur te snel.

Die straten liggen in het Westelijk Havengebied. De politie controleert er regelmatig omdat er weleens straatraces worden gehouden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.