Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist (21) rijdt op hoge snelheid in op politieagent in Tilburg

Automobilist (21) rijdt op hoge snelheid in op politieagent in Tilburg

112

30 apr 2023, 13:20

Een 21-jarige automobilist uit Tilburg is zondagochtend aangehouden nadat hij 's nachts had geprobeerd om een agent op een fiets aan te rijden. De agent wist een aanrijding net te voorkomen.

De bestuurder reed in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.30 uur met hoge snelheid op het Kazernehof in de Brabantse stad, waarmee hij de aandacht van de agent trok. Die besloot achter de auto aan te fietsen. De automobilist keerde vervolgens om en reed op hem af. De agent gaf een stopteken, maar de man negeerde dit. Om een aanrijding te voorkomen moest de agent wegspringen.

Aangifte

De bestuurder reed vervolgens door, maar werd 's ochtends alsnog aangehouden in zijn woning. Hij zit nog vast en de politie doet onderzoek. De betrokken agent heeft aangifte gedaan tegen de automobilist.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.