Terug

Volg Hart van Nederland

Rijdende auto vliegt in brand in Wateringen, bestuurder komt met de schrik vrij

Rijdende auto vliegt in brand in Wateringen, bestuurder komt met de schrik vrij

112

10 apr 2022, 18:30

Een automobolist in het Zuid-Hollandse Watering heeft zondagmiddag de schrik van zijn leven gekregen. Tijdens het rijden vloog zijn wagen plots in brand en binnen de korste keren stond het voertuig volledig in lichterlaaie.

De bestuurder reed even na 15.30 uur op de Wippolderlaan (N211) toen zijn auto ineens vlam vatte. Al snel stond de hele wagen volledig in brand. De automobilist kon zichzelf op tijd in veiligheid brengen. Op het moment van het incident reden er toevallig twee ziekenwagens voorbij, waarna het ambulancepersoneel zich op om de man ontfermde.

Toen de brandweer aankwam was er nog maar weinig te redden van de wagen. De brand was snel geblust, maar van de auto is niets meer over. Hoe het vuur heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk. De bestuurder raakte niet gewond. Door de autobrand was de Wippolderlaan korte tijd gestremd, maar inmiddels is de provinciale weg weer vrijgegeven.

Beeld: Regio15.nl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.