Terug

Volg Hart van Nederland

Auto vliegt in brand na heftige frontale botsing op N348, vier ernstig gewonden

Auto vliegt in brand na heftige frontale botsing op N348, vier ernstig gewonden

112

30 apr 2022, 18:47

Bij een zware frontale botsing tussen twee auto's op de N348 tussen Zutphen en Deventer zijn vier mensen zwaargewond geraakt, waarbij drie zeer ernstig. Bij de crash raakte een auto op zijn kant en vloog in brand.

In een van de auto's zaten drie mensen, in de andere auto zat alleen een bestuurder. Volgens de officier van dienst raakte een van de betrokken auto's op de verkeerde weghelft. Hoe dat kon gebeuren is nog niet bekend, maar een zware frontale botsing was het gevolg.

Brand

De personenauto met drie inzittenden raakte bij de botsing volledig van de weg af en belandde op zijn kant op het fietspad naast de weg. Bij deze auto ontstond brand, maar door snel optreden van een omstander met een poederblusser kon dit vuur nog voor de komst van de brandweer geblust worden.

Alle vier de inzittenden raakten zwaargewond, waarvan drie zeer ernstig, aldus een verslaggever ter plaatse. Ze zijn allen met ambulances naar ziekenhuizen in de regio gebracht. Artsen van twee gearriveerde traumahelikopters zijn meegegaan met de twee meest zwaargewonden.

De weg ter hoogte van Eefde is in ieder geval tot 18.00 uur afgesloten geweest voor alle verkeer.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.