Terug

Volg Hart van Nederland

Auto slaat meerdere keren over de kop bij ongeluk bij A59 Drunen

112

7 jan 2024, 21:58

Bij een opmerkelijk ongeluk in het Brabantse Drunen zijn zondag twee mensen gewond geraakt. Het moet een flinke snelheid zijn geweest waarmee een personenauto van de snelweg vloog zondagavond. In zijn vlucht van de snelweg sloeg de auto meerdere keren over de kop om onderaan een talud te eindigen.

De hulpdiensten kregen rond 20.10 uur een melding van een ongeluk bij de Shell aan de Spoorlaan ter hoogte van de A59. Volgens een correspondent ter plaatse sloeg de auto meerdere keren over de kop voordat het op zijn dak tot stilstand kwam.

Onderzoek naar toedracht

De twee inzittenden raakten door het ongeval licht gewond. Uit voorzorg werd er nog een traumahelikopter opgeroepen maar die kon na een tijdje weer terugkeren.

Het is nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Reality Photo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.