Terug

Volg Hart van Nederland

Auto slaat over de kop en schept fietsers in Nunspeet

112

27 apr 2023, 16:22

Vier personen zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk in Nunspeet. Bij het ongeval waren een auto en twee e-bikes betrokken. Meerdere hulpdiensten zijn opgeroepen, meldt een correspondent.

Rond 13.30 uur verliest een bestuurder van een personenauto de controle over het stuur op de Kolmansweg in het Gelderse dorp. De auto komt op z'n kant terecht, en schept daarbij twee fietsers. Eén inzittende weet zichzelf uit het voertuig te bevrijden. Twee inzittenden van de auto en twee personen op elektrische fietsen raken gewond bij het ongeval. De slachtoffers zouden niet in levensgevaar zijn.

Wat zich precies heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.