Terug

Volg Hart van Nederland

Auto rijdt huis met Oekraïense vluchtelingen binnen, één gewonde

112

13 apr 2023, 14:42

Bizarre beelden uit Oosterbeek. Daar is een auto donderdag een pand binnengereden. Het gaat om een gebouw aan de Van Toulon van der Koogweg, meldt Omroep Gelderland.

In het pand wonen Oekraïense vluchtelingen. Zij zijn met de schrik vrijgekomen. In de auto zaten drie mensen, één van hen is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het is onduidelijk wat er is gebeurd. De politie doet onderzoek. Het pand moet volgens Omroep Gelderland gestut worden om instorting te voorkomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.