Terug

Volg Hart van Nederland

Auto komt op dak in sloot terecht, brandweer moet beklemde inzittende bevrijden

112

22 apr 2023, 20:21

Een auto is op zijn dak in een sloot terechtgekomen aan de Gorishoeksedijk bij Scherpenisse. De twee inzittenden zijn gewond geraakt.

Rond 17.00 uur werden de hulpdiensten ingeschakeld omdat een voertuig van de dijk was gereden, meldt een videocorrespondent ter plaatse. De auto was op zijn dak terechtgekomen.

En zwaar beschadigd:

Auto op kop in sloot naast dijk
0:46
Auto op kop in sloot naast dijk

Een van de twee inzittenden zat beklemd. Daarom werd de hulp van de brandweer ingeschakeld. De brandweerlieden hebben de persoon vervolgens bevrijd uit het voertuig. De inzittende kon op eigen kracht naar de ambulance lopen.

Traumahelikopter

Beide personen zijn gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter werd opgeroepen maar hoefde uiteindelijk niet meer ter plaatse te komen.

De zwaar beschadigde auto is uit de sloot getakeld en meegenomen.

Beeld: Provicom

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.