Terug

Volg Hart van Nederland

Auto crasht in dichte mist op boom, vijf gewonden naar ziekenhuis

112

12 sep 2023, 08:41

Vijf personen zijn vroeg op de dinsdagochtend gewond geraakt toen hun auto frontaal tegen een boom op de Wolvesweg in Enter klapte. Een hevige mistbank ter plaatse zou een mogelijke oorzaak kunnen zijn, al is de exacte toedracht van het ongeval nog onbekend.

Na de botsing spoedden meerdere ambulances zich naar de plek van het ongeval. Ook de brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen bij het bevrijden van de inzittenden. De auto liep ernstige schade op en is total loss verklaard.

Alle vijf inzittenden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en ernst van hun verwondingen is nog niets bekendgemaakt. Het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk is in volle gang.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.