Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietser (64) in Roosendaal

112

19 dec 2020, 11:23

Een 64-jarige man uit het Brabantse Roosendaal is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt toen hij op zijn fiets in zijn woonplaats werd aangereden door een auto. De politie is op zoek naar de bestuurder, die na het ongeluk doorreed. De fietser werd rond 17.00 uur aangereden op de Borchwerf, tegenover het distributiecentrum van de Primark. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor en liet de man zwaargewond achter. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Auto in beslag genomen

De politie kwam de auto later op het spoor. "Dankzij camerabeelden kon het voertuig worden opgespoord in Bergen op Zoom. De wagen is in beslag genomen", aldus de politie. "De eigenaar verklaarde, op het moment van de aanrijding, niet in de auto te hebben gereden." De bestuurder die de fietser heeft aangereden wordt opgeroepen zich te melden bij de politie. Ook getuigen van de aanrijding worden dringend verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000. https://twitter.com/Politie\_Rdaal/status/1340001226495307777 Tekst: Redactie/ANP Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.