Terug

Volg Hart van Nederland

Arrestatieteam valt mogelijk drugslab in centrum Wezep binnen, omliggende huizen geëvacueerd

112

22 mei 2023, 09:01

In een loods aan de Stationsweg in het centrum van Wezep heeft de politie een inval gedaan in een mogelijk drugslab. Het pand staat in een woonwijk en een aantal huizen was daarom tijdelijk ontruimd. Er zijn twee mensen aangehouden.

De politie trof het mogelijke drugslab zondagavond aan nadat er rookontwikkeling werd gezien door voorbijgangers. Die waarschuwden de brandweer.

Drugslab gevonden in Wezep, twee aanhoudingen
1:00
Drugslab gevonden in Wezep, twee aanhoudingen

Omliggende huizen werden geëvacueerd, omdat er mogelijk gevaarlijke stoffen aanwezig waren. De bewoners zijn inmiddels weer thuis en er is geen gevaar meer.

Afgesloten en beveiligd

Het betreffende pand is nog afgesloten en beveiligd. De recherche is maandagochtend nog druk met het onderzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.