Terug

Volg Hart van Nederland

Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning IJsselstein

112

22 okt 2023, 08:53

Een verwarde man heeft in de nacht van zaterdag op zondag zijn buurt in IJsselstein op stelten gezet. Er moest een arrestatieteam aan te pas komen om hem uit zijn woning te halen.

De hulpdiensten rukten rond 22.30 uur massaal uit voor een melding van een dreigende situatie in een woning aan de Jacob Marislaan. Een bewoner had mogelijk de gaskraan opengezet, waardoor de hulpdiensten geen enkel risico namen. Een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) en een Quick Response Team van de brandweer kwamen ter plaatse.

Drie woningen moesten worden ontruimd. De meeste bewoners vonden zelf onderdak, één persoon is opgevangen in het stadhuis van de Utrechtse plaats.

Inval

Rond 02.30 uur is het arrestatieteam de woning van de verwarde man binnen gegaan. Hij kon al snel worden aangehouden. De ambulancedienst heeft hem nagekeken, daarna is hij meegenomen door de politie.

Een buurtbewoner laat aan onze correspondent weten dat de betreffende bewoner al vaker voor overlast heeft gezorgd in de buurt. Zelfs eerder op de dag zou de politie nog bij de man aan de deur zijn geweest.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.